Creatieve meetup! Verbeter de wachttijdbegeleiding op 6 december

Wat zijn de succesvolste voorbeelden van wachttijdbegeleiding in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat die voorbeelden overal gebruikt kunnen worden? De landelijke stuurgroep Actieplan Wachttijden GGZ organiseert hierover op 6 december een creatieve meetup!  U bent van harte uitgenodigd. Kent u goede voorbeelden van wachttijdbegeleiding? Deel ze alvast!

 

Informatie over de creatieve meetup

Het doel van de creatieve meetup is om gezamenlijk praktijkvoorbeelden te selecteren die succesvol zijn en opgeschaald kunnen worden naar landelijk niveau. Aan de meetup nemen cliënten, naasten en verwijzers/zorgprofessionals (zoals huisartsen(ondersteuners), wijkteams en ggz-professionals) deel.

 

Wachttijdbegeleiding

Het doel van de wachttijdbegeleiding is het voorkomen van verergering van de klachten, het bieden van perspectief aan de cliënt en zijn naaste, en het monitoren van de wachtende cliënt om tijdig te kunnen escaleren als de klachten verergeren. Partijen willen hiermee cliënten, naasten en professionals beter ondersteunen tijdens de wachttijd.

 

Aanmelden

De meetup is op donderdag 6 december van 15.30 tot 18.30 uur in het WTC in Utrecht (naast station Utrecht Centraal).

 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar pam.vandermeer@sirm.nl. Ongeveer een week voorafgaand aan de meetup ontvangt u het programma.

 

30 oktober 2018